Imeline lõpuistung!


12. juuni 2020 toimus Pärnu Raekojas PLNK pidulik lõpuistung, kus esitati kokkuvõtteid ja kõnesid, valiti uus juhatus ning lõpetati tegevusaasta piduliku tordi söömisega.

Alustuseks võtsid sõna abilinnapea Varje Tipp ja noorsoonõunik Reine Tapp. Seejärel esitasid enda kokkuvõtted komisjoni esimehed, pressiesindaja ja juhatus.




Vahepalaks esitasid meie aseesimees Laura ja infojuht Andra ühe loo, mis rääkis Pärnu noortest. 

Pärast sõnavõtte ja kokkuvõtteid alustati uue juhatuse valimise osaga: häältelugemiskomisjoni valimine, kandidaatide kõned, valimine, valimistulemuste väljakuulutamine. Valimiste ja tulemuste avalikustamise vahel oli paus, mille ajal said liikmed ja külalised nautida Pärnumaa Noorte kokandusringi poolt valmistatud suupisteid. 

Pärast pausi tänati ka PLNK imelisi toetajaid: Paikuse Noortekeskus, Pärnu Noorte Vabajakeskus ja Varje Tipp. 

Tänati teisi liikmeid ka: tiitli "Aasta noortekogulane" sai Triine Kose ja tiitli "Aktiivseim noortekogulane" pälvis Maarja Kahre. Sel aastal tunnustati esimest korda ka komisjoni aktiivseimaid. Kultuuri- ja spordikomisjoni aktiivseim liige oli Loore Lumisalu. Majandus- ja sotsiaalkomisjoni aktiivseim liige oli Lisandra Mäe. Hariduskomisjoni aktiivseim liige oli Brigitta Taling.

Valimislipikud loeti üle avalikult liikmete ees ning avalikustati. Järgmisel tegevusaastal juhatuses võttis endale kõige suurema vastutuse Triine Kose (esimehena), tema ustava abilisena hakkab tööle Maarja Kahre (aseesimees) ning uue tegevusaasta istunge protokolle hakkab kirjutama Kädi Kull (infojuht).

Üllatus vahepalaks esitasid infojuht Andra ja Sirle Talts lugu "Kus on mu sangar?".

Pidulikuks lõpuks lõikas tordi lahti uus juhatus ning jagas seda teistega!

Head suve ning kohtume sügisel!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

PLNK 14! - sünnipäevaistung