Kas sa juba teatris käisid?

Ühel kaunil reedesel päeval saime noortekogulastega kokku Endla teatri fuajees, kus üsna pea tervitas meid kodulinna teatri direktor Roland Leesment. Koos temaga saime aimu teatri ajaloost ning tegevustest, mis publikule silma ei jää.  

Me saime seista 18 meetri kõrgusel, Endla teatri lava kohal ning nautida sealset vaadet suvepealinnale. Samuti nägime, mis on muutunud pärast teatri remonti. Ringi kolamisel avastasime, et teater on nagu Narnia - iga üks leiab omale midagi, kes lava peal, kes lava taga ning, kes üldse lava läheduses olla ei taha, saab ka midagi vahvat korda saata. 


Hiljem olime hoopis publikuks ning vaatasime etendust "Mitte praegu, kallis!" Etendus oli väga humoorikas ning aitas kindlasti suvevormi tekkimisele kaasa.

Etendus rääkis kasukameistri õnnetust aga naljakast situatsioonist, mil tema äripartner kogu tema elu ning äri pahupidi pöörab. Selle tõttu saab kasukameister Arnold Crounchist õhtuks täiesti teine inimene. Tegelased poevad kappidesse ning kasukatesse, et oma abikaasadele ning nende armukestele mitte vahele jääda.

Etenduse lõpplahendus oli ääretult põnev ning jättis mõtlemisainet kõigile.  Lisaks ei kadunud naeratus järgneva paari tunni pärastki veel ära. 


Aitäh teater Endla!

Loe etenduse kohta SIIT.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

PLNK 14! - sünnipäevaistung