Helkurikampaania 2016

Täna lõppes meie üliedukas kahepäevane helkurikampaania. Kõik taskud on helkuritest tühjaks jagatud ning linn on helkuritest helkimas. 

Oma helkurikampaaniat alustasime teisipäeva, 22. novembri, varahommikul Pärnu linnavalitususes. Kontrollisime, kas ikka linnavalitsuse inimestel helkur küljes ripub. Kahjuks seda kõigil ei olnud, ent saime nad helkivaks muuta. 


Teine hommik algas taaskord varahommikuse jagamisega. Eks see kes hommikul ilma helkurita tänavale astub ei osta seda, reeglina ka, päeva jooksul. Saime nii mõnelegi inimesele pakkuda head meelt helkuriga. Üks abikäsi mainis, et väga tore oli hommikul värskes õhus inimesi särama panna.

Helkurikampaania jätkus ka õhtul, kus viimased helkurid omale kodu leidsid! Kokku jagati 300 helkurit! Helkureid jagati nagu saiu kuumast ahjust võttes ning kogu helkurite hunnik kadus juba esimese pooltunni jooksul. 



Kampaania läbiviijate kommentaar: "Ääretult meeldiv oli kindlustada kaasolijate nähtavus. Inimesed olid väga teadlikud ohust ja helkurite vajadusest."

Kuid siiski Pärnu linna Noortekogu helkurikampaania meeskond paneb südamele, et taskus olev helkur ei ole kaasliiklejale näha! Ole hea, võta helkur taskust välja ning naudi novembrit helkur nähtaval kohal! 

Meie seikleme linnas nii, et on näha! Helgi sina ka! Päikest on igasse päeva vaja ning helkur võib seda öötundidel asendada!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

30 noort said kokku, et arutleda Pärnu linna ilu ja valu üle