Juhuu... Noortekogu sai 15

Hei, noored! 

Uskuge või ära uskuge, kuid Pärnu linna Noortekogul (PLNK) hakkas jooksma 15. aasta, mille puhul toimus 13. novembril Pärnu raekojas pidulik juubeliistung, kus sai nii palju naerda kui ka nutta. Võibolla imestate, miks istungil nuteti?! Sellepärast, et PLNK tegevusaastate jooksul andsime välja esimese auliikme tiitli: selle pälvis Laura Kiviselg, kes on olnud liige alates 2012. aastast, endine PLNK infojuht, endine esimees kahel tegevusaastal ja majandus- ja sotsiaalkomisjoni liige.

Varasemalt on pälvinud aukülalise tiitli Pärnu linnavalitsuse noorsoonõunik Reine Tapp.

Komisjonid esitasid ka ettekanded oma tegevustest istungite vahelisest perioodist:

Kultuuri- ja spordikomisjonil toimus vahepeal üks koosolek, kus hakati eelnevalt peetud ajurünnaku tulemusi analüüsima. 

Majandus- ja sotsiaalkomisjon rääkis oma koosolekul mardi- ja kadripäeva konkursist, mis toimub hetkel juba, samuti taheti teha ka Harry Potteri õhtut, mis on ka eelmistel aastatel toimunud ja võeti arutellu ka komisjoni eesmärgid.

Hariduskomisjonil olid teemaks helkurikõnd, koostöö võimalused teiste osaluskogudega. Samuti tekkis koosolekul ka idee teha vahepeal PLNK Instagram’i life hackide kohta videoid.

Meediatiim - koosolek oli pikk ja sisukas: sellel kinnitasime novembrikuu meediaplaani, nagu teised komisjonid, rääkis meediatiim ka oma eesmärkidest ja pandi paika plaan käivitada jälle liikmete infokalender.

Varem pole kunagi juhtunud, et esimese ja teise istungi jooksul ei suudeta valida komisjoni esimehi ja pressiesindaja. Nüüd see siis juhtus: kultuuri- ja spordikomisjoni valiti juhtima Loore Lumisalu, majandus- ja sotsiaalkomisjoni valiti juhtima Lisandra Mäe, hariduskomisjoni esimeheks sai Kristina Allika ja pressiesindaja kohustused võttis vastu Karl-Martin Leppnurm. Alates nüüdsest hakkab tööle ka üliõpilaskomisjon, mida hakkab juhtima Laura Lelov.

 

Toimus ka paneeldiskussioon vilistlastega (Juhtis diskussiooni Laura Kiviselg, osalesid Karoliine Aus, Triini Viks ja Anita Tamm). Paneeldiskussiooni ajal jagati erinevaid kogemusi ja mälestusi PLNK-st.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

Juunikuu istung: võtsime aasta kokku