Heade soovide jagamine



Paar päeva enne jõululaupäeva 22. detsembril käis Pärnu Linna Noortekogu Pärnu kesklinnas häid soove ja piparkooke jagamas. Kokku jagati 507 soovi ning mitu kilogrammi piparkooke, millest iga soov ja iga piparkook inimestele suure naeratuse näole tõi ja selle kõheda päeva koheselt rõõmsamaks muutis.
Teekonda alustati Pärnu Kesklinna Raamatukogu eest ja lõpetati Iseseisvuse Väljakul, kus toimus Jõuluküla. Jõulukülas kohtasime ka jõuluvana, kellega tegime pilti ja jagasime tallegi mõne ilusa soovi.
Noortekogulastele andis soovide jagamine mõnusa ja sooja tunde ning rõõmu näha nii palju erinevaid inimesi Pärnu kesklinnas. Neile jäi eriti meelde kaks väikest tüdrukut, kes pärast lugemist rõõmust hüppama hakkasid ning ka üks poiss, kes kohe oma emale suure kalli tegi soovi ettelugemisel. Sellised hetked tõid veelgi suurema naeratuse kõigile suule. Häid soove ning piparkooke ei saanud ainult inimesed, jõuluvana ja päkapikud, vaid jagati neid ka koertele kui ka põhjapõtradele.
Kohati elanikke, kes ei olnud nõus ühte head soovi vastu võtma, vaid jätsid selle kellelegi teisele, mis keelust hoolimata jättis südame soojaks niinoortekogulastel kui ka just nendel inimestel, kes oma suure südamega keeldusid ühest heast soovist, et teistele sellega head teha. See motiveeris noortekogu samuti veelgi rohkematele inimestele soove jagama ja naeratama.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

PLNK 14! - sünnipäevaistung