Rõõmsalt Rõuges

Eelmisel nädalavahetusel käisid Pärnu linna Noortekogu noored külas oma lõunamaistel kolleegidel - Rõuge Noortevolikogul!



Kaks päeva veedeti ootamatult saabunud suves ning söödud sai nii jäätist kui kiigutud külakiigel. Pärnakate saabumisest andis märku katkematu lauluviis, mis sai üles võetud bussisõitudel ja loomulikult külakiigel lenneldes.

Ilusas ilmas võeti ette matk Rõuge kaunisse loodusesse, nähtud said erinevad vesioinad ja roniti üles ka kõrge vaateplatvormi otsa. Mitmest järvest möödudes ei saanud suvepealinlased teha muud, kui sisse hüpata ja külmavaresed õhutasid julgeid oma kisakooriga.



Lisaks suurtele seiklustele tehti loomulikult ka sisutööd. Arutati, kuidas efektiivselt sotsiaalmeediat kasutada ja noortele ahvatlev olla, mis viisil noortevolikogu valimisi korraldada ning kuidas kõige eelneva abil linnavolikogu teemasid arusaadaval moel noorteni viia.

Peale põnevaid grupiarutluste esitlusi asusid noortekogulased üheskoos sumedat õhtut nautima. Grilliti head ja paremat ning vaatamata ei saanud jääda Eurovisioon, milleks hakkajad aktivistid oma ennustusvõistluse korraldasid.



Suured tänud Rõuge Noortevolikogule meid vastu võtmast! 

Jääme sisutihedat ja suvist koostööd mäletama ning järgmisi ühiseid ettevõtmisi ootama :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

30 noort said kokku, et arutleda Pärnu linna ilu ja valu üle