Lahe Koolipäev

29. detsebril veetsid 15 noortekogulast lahedalt koolipäeva koos 1500 teise vahva noorega üle Eesti. Noortekogu tublisid liikmeid võis näha ka Hea Eeskuju konkursi nominentidena, ürituse vabatahtlikutena ning üht vilistlast lausa korraldusmeeskonnas.


Sõitu noortekonverentsi poole alustati varahommikul ning ette tuli väike liiklusõnnetus, aktivistide head meeleolu see aga ei muutnud ja üles võeti ka lauluviis. Seitsme tunni jooksul ammutati inspiratsiooni nii teistelt noortelt kui ka suurepärastelt esinejatelt. Sellel aastal astusid lavale oma ala suurepärased esindajad ettevõtlusest teaduseni, noortebändid ja tuntud muusikud ning puudu ei olnud ka näitleja Tõnis Niinemetsa naljatamised.




Lisaks saadud ideedele läks Lahe Koolipäev noortele ka südamesse hetkedel kui Heaks Eeskujuks kuulutati välja Kristo Jesse ning kui noore dirigendi ja helilooja Rasmus Puuri dirigeerimisel kogu saalitäis noori laulma hakkas.


Koolipäevalt Nordea kontserdimajas leidsid noortekogulased inspiratsiooni, enesekindlust ,uusi tuttavaid ja nii mõnelgi korral ka lauluviisi, mis kõik kokku muutsid päeva väga lahedaks ja meeldejäävaks.




Vaatuste vahel võis koridorides näha säramas Pärnu noortekogulast Eerikut päikese maskotina, kes sellel aastal konverentsist vabatahtlikuna osavõttis. Eerik räägib Lahedast Koolipäevast järgmiselt:


“Hei! Mina olen Eerik ja mina olin Laheda Koolipäeva korraldusmeeskonnas, täpsemalt Hea Eeskuju vabatahtlik. Meie töö algas juba kuid enne 29.novembrit. Lahe Koolipäev ja päev enne seda olid väga töökad aga väga lahedad. Mul ei olnud varem nii suure ürituse korraldamise kogemust olnud ja alles seal ma sain aru, kui palju vaeva nõuab pealtnäha väikeste asjade tegemine, näiteks kinkekottide pakkimine.

Tore oli näha, et kõikidel osalejatel oli lõbus ja tagasisides tuli välja et päev oli kokkuvõttes tõesti Lahe! Soovitan kõikidel osaleda Lahedal Koolipäeval ka vabatahtlikuna, sest nii saab väga laheda kogemuse. Järgmisel Lahedal Koolipäeval näeme!”

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

Juunikuu istung: võtsime aasta kokku