Nädalavahetus Tallinnas

Sel nädalavahetusel, 18.-19. novembril toimus Tallinnas ENL noortevolikogude arenguprogrammi kolmas moodul. Sellel osalesid meie liikmed Eerik Hannus, Anita Tamm, Britta Kari, Katarina Ild ja Laura Lelov.




Esimesel päeval tutvustas Elis Tootsman kommunikatsioonijuhi tööd. Räägiti, kuidas luua oma brändi ning kuidas sotsiaalmeedias silma paista. Olulise punktina toodi välja see, kuidas inimesi kõnetada ning milline on emotsiooni tekitamise ning pakkumise olulisus.

Teisel päeval õpetas Marleen Pedjasaar arutelu modereerima. Saime teada, et arutelu puhul on kõige olulisem arutelu ette valmistades mõtelda, mis on vestluse eesmärk. Arutasime ka, kuidas kuulajaid ja osalejaid aruteludes rohkem kaasata.



Pühapäeva pärastlõunal rääkisime koolitaja Elis Tootsmaniga sposorlusest. Tuletasime meelde laupäevast koolitust ning vastasime küsimustele: "Mis on sponsorlus? Kuidas ja kellelt küsida sponsorlust?" Koolituspäeva lõpetuseks koostasime ühe sündmuse äriplaani ehk sponsorlusplaani.

PLNK liikmed jäid koolitustega rahule ning on õnnelikud, et neil oli võimalus sellisel koolitusel osaleda  ja saada juurde kasulikke teadmisi!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

Juunikuu istung: võtsime aasta kokku