Septembrikuu istung

Reedel, 22. septembril toimus Pärnu linna Noortekogu selle tegevusaasta esimene istung. Kohal oli üle kahekümne inimese, neist pooled külalised-uudistajad.
Pärast tutvustusringi liikusime kiiremas korras uute komisjoni esimeeste ja pressiesindaja valimiseni. Hariduskomisjoni esimees on Laura Lelov, majandus – ja sotsiaalkomisjoni esimees on Britta Kari ning kultuuri – ja spordikomisjoni  esimees on Villu Liivla. 2017718 tegevusaastal on pressiesindaja Anita Tamm.
Samuti võeti noortekokku vastu uus liige, Pärnu Ühisgümnaasiumi esindaja, Eerik Hannus. Plaksutatud – rõõmustatud, rääkis esimees Laura Kiviselg kõigile, mis üritused ja koosolekud suvel ja septembris seni toimunud olid.  Liikmed said teha ülevaate oma suvistest kogemustest esindades PLNK erinevatel üritustel.
Järgnevalt tutvustas esimees, mis üritused tulekul on. Näiteks toimub juba 21.-22. oktoobril Sügiskoolitus Jõulumäel, kuhu on igast koolist oodatud kaks esindajat.  Lisaküsimuste korral palume pöörduda: laurakiviselg@gmail.com


Istungi lõpus pandi paika järgmise istungi aeg, milleks on 22. oktoober kell 16.00 Pärnu linnavalitsuse haridussaalis.

Edukat kooliaastat teilegi, soovib Pärnu linna Noortekogu!



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

PLNK 14! - sünnipäevaistung