Eesti Noorteühenduste Liidu suvekool

Pärnu linna Noortekogu esindasid Eesti Noorteühenduste Liidu suvekoolis Laura ja Maria-Liis. Siin on Laura arvamus toimunud üritusest:


Mina ja Maria-Liis osalesime Eesti Noorteühendusteliidu suvekoolis. See toimus 23-26 juuli Olustveres. Ajagraafik seal oli päris tihe, ent kindlasti enda panuse andmist väärt. Me osalesime mitmetes koolitustes ning töötoas, millest enim meile meeldis Meeskonna töötuba. See töötuba meeldis meile ainuüksi koolitaja pärast. See koolitaja oli nii elurõõmus ja särtsakas, et kui sa olid öösel napilt paar tundi maganud ning väljas oli kuum päike ja 30 kraadi sooja, pani ta sind ikka kaasa mõtlema ning naeratama. Selles töötoas tegime mitmeid harjutusi, mänge. Töötoa lõpus oli kõigil, tänu positiivsetele komplimentidele naeratus näol ja energiat ülegi.
Õhtuti olid meil õhtu programmid. Toimus näiteks lõkkeõhtu, kus gruppidesse jaotatud inimesed, tegid kas reklaami või laulu ning esitasid seda seal. Mina ja Maria-Liis olime kaks erinevat gruppi kes ühendasid oma väed. Kokku sai meil ansambel Pingviinid, ning me esitasime laulu räpp-klassika stiilis. Seda esitades põles meil seljataga suur lõke, mis küttis seljataguse nii kuumaks, et terve esituse aja oli tahtmine sealt pääseda. Peale seda toimus ka gruppide vaheline nn võidulaulmine, kus oli kogu rahvas kahte gruppi jaotatud, ning me laulsime erinevaid eesti laule mis mõttesse tuli.

See aasta toimus samuti viimasel õhtul stiili pidu, peaaeg kõik olid nohikute moodi riides, ning terve õhtu sai tantsu vihutud ning seltskonda nauditud. Õhtuti mängiti all keldri korrusel maffiat, kaarte ning erinevaid lauamänge. Suvekooli vältel saime uusi tutvuseid üle eesti. Kogu suvekool oli lahe, ning super üritus nagu ka Helen-Maria seda ütles. Nüüdseks oleme ka meie selle fakti ka kinnitanud. 







Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

30 noort said kokku, et arutleda Pärnu linna ilu ja valu üle