Noortekogu avas ekstreemsportlaste näituse Port Arturis

                                                    Foto: Enn Mäeorg

Pärnu linna Noortekogu avas ekstreemsportlaste noortekampaania raames näituse Port Arturi esimese hoone esimesel korrusel, mille keskmes on Pärnu linnas toimuva Kuldrula jäädvustamine fotokaameraga.

Kõikide näitusel üles pandud fotode autoriks on fotograaf Ants Leuke, kes oma fotokaamera ette on saanud põnevaid hetki Kuldrula sündmustest.

„Näituse eesmärgiks on tuua inimesteni teatud hetki ekstreemspordist ning propageerida, et ekstreemspordiga tegutsemine on huvitav vaba aja veetmise võimalus Pärnu noortele. Oluline on mõista, et ekstreemsport on noortele heaks väljundiks, mis arendab nendes järjepidevust tegeledes endale olulise hobiga. Soovin külalistele meeldivat näituse vaatamist“ ütleb noortekampaania eestvedaja Mart Kimmel.

Pärnu linna Noortekogu on partner rahvusvahelises demokraatiaprojektis „Life, Media and Participation – Youth in Baltic Sea Region“, mille üldiseks eesmärgiks on noorte osaluse kasvatamine läbi noortekampaania läbiviimise.



Projekt viiakse ellu programmi Euroopa Noored toetusel.                                       Originaalartikkel asub siin!

Lisainfo: 
Mart Kimmel
Pärnu linna Noortekogu rahvusvahelise demokraatiaprojekti koordinaator
GSM: +372 5646 5650
E-post: mart.lemmik@gmail.com

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

30 noort said kokku, et arutleda Pärnu linna ilu ja valu üle